Eerste berichtje vanuit Stockholm!
Jaja alweer een berichtje van mij, nu vanuit Stockholm. (ofja vanuit Nykoping waar ons hotel is) We zijn gisteren goed aangekomen hier, hele rustige vlucht gehad en zijn om ongeveer kwart voor 6 geland. De website van het hotel klopte echt, na 75 meter lopen waren we in het hotel.
Zometeen gaan we met een bus richting Stockholm Centraal wat nog zo'n 100 kilometer rijdenis. En dan kunnen we om 19.00 vanavond naar ons appartement, ik ben benieuwd of het wat is.
Wat betreft het weer hier, is het net Nederland.... En dat betekend jaja dat het regent! Het is wel een beetje kouder hier maar eigenlijk valt het nog wel mee. Sta je dan met je ski pak en snowboots....
Ik heb geen idee wanneer ik weer een berichtje kan plaatsen aangezien er geen internet in het appartement zit. Dus vandaar even een paar berichtjes kort na elkaar.
yarima,
wat fijn dat het appartemen naar jullie zin is.
nu kan het avontuur beginnen
fijn dat we zulke positieve berichten horen vanuit stockholm,effe settelen en een weekendje vrij,dan kan maandag jullie studie!!!! beginnen.
Hoi Yarima alles goed daar? Veel succes nog!
Geniet ervan. Groetjes
hallo Yarima,
Hoe zit dat, krijgen we nog wat verhaaltjes of heb je het daar zo druk met stappen enz. Hoor wel eens wat van je mamsie. Dadelijk koffie drinken bij Paula, die is jarig vandaag. Vanmorgen in de regen gewandeld samen, knap he? Gr. ook voor Amy