De voorbereidingen...
Mijn eerste berichtje op de blog!
Nou ik ga dus naar Stockholm, Zweden. Samen met Amy, om daar Engels te gaan studeren. We gaan twee cursussen volgen: 'Effective Communication' en 'Cultural Studies' en we doen ook nog maar een beginners cursus Zweeds! Leek ons wel handig.
Ik vertrek op woensdag 11 januari, vliegtuig gaat om 15.50 vanaf Eindhoven Airport. Ik heb er super veel zin in en ben nu druk met de voorbereidingen bezig! Zoals me druk maken over mijn bagage, aangezien ik maar 20 kilo + 10 kilo handbagage mee kan nemen. En mensen die mij kennen weten dat dat voor mij echt niet genoeg is. En nog een belangrijk puntje: het vinden van een appartement, wat we dus nog steeds niet hebben.... Maar daar heb ik alle vertrouwen in dat dat goed komt!
Ik laat weten wanneer we wat gevonden hebben.
Groetjes! :)
Ik vind dit leukkkk!
yarima,
het word nu wel spannend,he?voor jou en amy,maar voor ons ook hoor,als ouders.
over een weekje is het zover.
tot dan op eindhoven airport.
Nou dochterlief........
Het word spannend, het komt nu toch wel heel dichtbij, over een weekje zit je in Zweden,ik ga je missen!!!!!!!!!!
mama
hier ook nog even een berichtje, veel plezier en geniet ervan.....en tot........grtzzzzz
ook wij gaan je volgen vanuit zundert!!
zie je maandag ,dan zal ik er voor zorgen dat je goed gekapt naar stockholm gaat!!
grts.anne
ps. en mijn voetjes zullen je missen !
Jaa het begint nu op te schieten hoor, snel maar eens mn koffer bij elkaar gaan pakken ;)
Leuk dat jullie me allemaal gaan volgen!
Groetjes
Hey,
Hier een berichtje van ons, want nu schiet het echt pas op!!!
we wensen je een te gekke tijd en geniet ervan!!!!
Groetjes van Nicole en de rest
Hey Yarima,
Nu gaat het dan echt opschieten hé, we vinden het leuk dat we je op deze manier mogen volgen, en wensen je samen met Amy een hele goede reis, veel plezier, en niet te vergeten succes met je studie ha ha ha, en vooral Geniet Ervan !!!
Heel veel groetjes van,
Ome Johan, Tante Jolanda, Laurie & Steffie
Hee Yar
Veel succes met de laatste voorbereidingen! En tot woensdag. Ik vind het allemaal wel spannend hoor!
xx
Ik ga je verhalen zeker volgen! De dingen die jij gaat meemaken, wil ik echt niet missen haha.
Veel plezier en succes met je studie én met het vinden van een appartement!
x Miranda
hadie yarima. nog 2 nachtjes en dan is het zover. heel veel plezier en een fijn halfjaar toegewenst,we volgen je op deze site. peter renata en dave
zo je haartjes zitten weer netjes in de plooi!!
das geregeld !! veel plezier he en misschien tot daar!!
He Yarima. nou je ziet het, ik ben dat eerst maar eens gaan regelen hier, zodat ook wij je kunnen volgen.
Geniet van de mooie tijd die voor je ligt meid, heel veel plezier gewenst en dikke kussen van ons. Hans, Liza, Tjeu, Chrissy en Bryan.
Hoi Yarima heel veel succes in zweden met je studie. Maak er een gezellige tijd van wij volgen je via deze blog . Voor morgen een prettige vlucht toe gewenst. edith adri kjeld en manuela.